Panouri fotovoltaice MAGAZIN ONLINE
  Modulele solare cu policristalin S-Energy sunt extrem de adecvate caselor unifamiliale, sistemelor industriale, sistemelor montate la sol şi centralelor electrice solare.
  Modulele fotovoltaice multicristaline Philadelphia la o linie de productie robotizata de ultima ora. Aceste produse sunt adecvate utilizarii in majoritatea aplicatiilor de energie electrica si au o durabilitate excelenta in fata conditiilor meteorologice.
  Folosind tehnologia inovatoare HIT, producatorul japonez Sanyo a reusit sa produca celule solare cu cea mai inalta eficienta din domeniu, aceasta ramanand stabile chiar si in cazul temperaturilo ridicate. Daca doriti sa obtineti cat mai multa energie electrica dintr-o suprafata limitata pe care vor fi instalate panourile fotovoltaice, atunci recomandarea noastra este sa alegeti SANYO.
  Celulele solare integrate de înaltă performanţă Kyocera cu o dimensiune standard de 15,6 x 15,6 cm pot atinge o eficienţă de peste 16%, garantând un randament anual extrem de înalt al sistemului fotovoltaic. Pentru a fi protejate împotriva celor mai aspre condiţii meteorologice, celulele sunt prinse între o carcasă din sticlă securizată (rezistenţa la grindină respectă IEC 61215, testat de TÜV) şi o folie EVA şi sunt sigilate cu folie PET. Laminatul este fixat într-un cadru din aluminiu rezistent care este uşor de montat


«« Vizualizati toata gama de panouri fotovoltaice in MAGAZINUL ONLINE »»